miercuri, 31 octombrie 2007

O familie de fotbalişti!

Tatăl boss-ului, Ioan Macavei (n. 1946), a jucat în anii ’60 şi ‘70 la Vagonul Arad şi Mureşul Deva (în D2), fiind apoi conducător şi antrenor principal în D2 şi D3, la Mureşul Deva. Stabilit în Deva, intenţionează să se mute la... Covaci şi va îndeplini un rol aparte în cadrul Fortunei Covaci.
Fratele mai mare al tatălui, Gheorghe Macavei (n. 1941), a făcut carieră la Vagonul Arad (în D1 şi D2), de asemenea în anii ’60, după ce evoluase în trei meciuri de Divizia A pentru UTA (pe atunci, încă o mare echipă). Apoi a fost conducător în D2 şi D3, la Vagonul Arad şi West Petrom Pecica, la ultima fiind chiar preşedinte. Este stabilit în Arad.
Fratele mai mic al lui Florin, Marius Macavei (n. 1974), este, ca formaţie, profesor de sport, dar de mai mult timp e managerul unei alte firme timişorene de construcţii, SFS Construct. A fost, în deceniul trecut, jucător în Divizia B, la CFR Timişoara (într-o vreme în care la Gara Mare erau Iosif Rotariu şi Majearu!) şi Vega Deva. El a evoluat şi în celebrul meci de baraj Vega Deva – FC Drobeta 1-0, în 1997, pe stadionul bucureştean Dinamo, pentru promovarea în Divizia B, când, introdus pe parcurs, n-a apucat să stea în teren decât câteva minute, pentru că a fost eliminat! La AS Covaci a făcut parte din staff-ul conducător, fiind, pe alocuri, şi jucător (fundaş stânga sau mijlocaş). Este stabilit în Timişoara.

Niciun comentariu: